Our visitors

free counters

Ellite affiliate
Nu esti aici? Adauga nikyh2oct@yahoo.com si vei fii alaturi de noi! (Not here? Apply at nikyh2oct@yahoo.com and join with us!)


Current Projects

H2o:Just Add Water
Status:Filmarile sezonului 4
Lansare:2011
Tomorrow:When The War Began
Rol: Fiona Maxwell
Lansare: 2.septembrie.2010
Futility
Rol:Jade McIntyre
Lansare: 2.septembrie.2010
Mean Girls 2
Rol: Chasitty Meyer
Lansare:2011
The Future Machine
Rol: Katie Hill
Lansare: 11.noiembrie.2010
Blue Like Jazz:The Movie
Rol:Penny
Lansare:2011
Dance Academy:Season 2
Rol:Katie
Lansare: 11.ianuarie.2011
Pocked to the Rafters (al 3-lea sezon)
Rol: Nathan Rafter
Lansare: 29.iunie
Cryptopticon
Rol: Y
Lansare: nu se stie inca
Bait in 3D
Actori: Phoebe&Cariba
Lansare:2011

Recent Photos

More pictures?Clik here.

Site's Visitors

Month Poster

Chat Box

Month Calendar

About site

Nume: BellaCleoRikki.co.cc
Administraţii: Vladiana
Designer: Vladiana
Gazdă: Blogger.com
PE Deschis: 24.07.2010
Piele: btemplates.com & Mady
Design: Vlady

Blog Archive

Our Links

vineri, 13 august 2010

Petreceti timpul liber precum o sirena


In casă e din ce în ce mai cald şi din ce în ce mai plictisitor – acestea sunt semne evidente că e timpul să plecăm undeva. Dacă nu ai idee ce fel de excursie să organizezi, copiază idea sirenelor pentru petrecerea timpului liber!
Locul potrivit
Cel mai important este, desigur, contactul cu APA. Îţi propunem aşadar să te duci la un lac, la un râu sau la o apă curgătoare. Poţi, de asemenea, să-ţi inviţi colegele şi colegii la tine acasă şi să organizezi o petrecere la piscină. Asta cu condiţia să ai piscină.Dacă nu ai, te poţi duce la o piscină acoperită. Iar, dacă vremea ţine cu tine, puteţi să alegeţi o piscină gonflabilă pe care să o instalaţi în grădină. Doar în apă îţi dai seama mai bine cum e să fii sirenă.
Ce luăm la noi
Scopul şi locul excursiei au fost stabilite: undeva lângă apă! Acum nu trebuie decât să pui în coş accesoriile obligatorii pentru excursie: acuarele şi hârtie – începem să desenăm peisaje acvatice. Nu ai mai pictat niciodată în aer liber? Nu-i nimic! Pur şi simplu, pictezi pe hârtie ceea ce vezi în jur. Nu uita să pui în coş şi mingea de plajă – atunci, îţi va fi mult mai uşor să-ţi imaginezi că te afli pe o plajă australiană inundată de soare. Nu uita nici de loţiunea de plajă – când e soare puternic, trebuie să te protejezi. În loc de pătură, ia cu tine o saltea pneumatică. Cântaţi cântece de tabără. Înmuiaţi-vă picio-arele în apă, dacă vă permite vremea. Amintiţi-vă să luaţi cu voi şi un etui pentru telefonul mobil.
Apa este uda
La sfârşit, câteva de instrucţiuni pentru escapada acvatică. Nu vă recomandăm să vă luaţi nici impermeabilul, nici umbrela, însă pentru solul mâlos v-ar prinde bine nişte cizme din cauciuc. Poate unele drăguţe, cu flori. Culorile vii din garderobă vor fi culorile mării, adică nuanţe de turcoaz sau verde. Ca machiaj, vă propunem albastru pentru pleoape şi luciu transparent pentru buze.
Coşul cu mâncare
Pune neapărat în coş câteva sticle de… apă! După o plimba-re acvatică, sigur o să ţi se facă sete. La plimbare, nu trebuie să-ţi lipsească câteva conserve cu sardine pentru adevăratele sirene. Poţi, de asemenea, să iei cu tine o pizza cu fructe de mare. Toate sirenele mănâncă creveţi, scoici şi raci
Celor mai ambiţioase dintre voi le recomandăm ca, înainte de excursie, să îşi confecţioneze o coadă de sirenă din folie de aluminiu, sârmă şi carton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
 
 

Diseñado por: Compartidísimo
Scrapping elementos: Deliciouscraps©